Skip to content

Interior of Cuines Santa Caterina

The design belongs to Tarruella Trenchs Studios who say that they aimed to create a space where different cuisines meet different cultures, using the language of the market, where all the products are shown to the sight: big wooden shelves try to keep the concept of the larder, and they also create a visual filter between the client and the street. The vegetation inside this space refers to all those products grown at the vegetable gardens, naturally grown. It tries to give more power to the idea of a natural, fresh product and creates a space which is alive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s